Käytämme kaikissa meidän verhotuotteissa laadukkaita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja liitoslenkkejä. Se on erittäin kestävä ja laadukas ratkaisu.

Vaikka pvc-verhoja on niiden ominaisuuksien johdosta helppo asentaa, tarjoamme halutessa myös asennuspalvelua. Kokeneet asiantuntijat hoitavat työn nopeasti ja laadukkaasti.

Liitoslenkit on valmistettu ripustustankkosesta, jotka helpottavat tarvittaessa, esim. kesäkaudella, verhojen poistamisen. Myös yksittäiset verhopaneelit voidaan vaihda yksi kerrallaan.

Verhoja voidaan yleensä asentaa jokaiseen oveen tai ikkunaan, mutta on huomioitava, että laatutuotteen ominaisuudet edellyttävät sitä, että ovi- tai ikkuna-aukon yläreunan kantavuus tulee olla verhon painon nähden riittävä.

Jos ei ole täyttä varmuutta siitä, voidaanko ovi- tai ikkuna-aukkoon pvc-verhoja kiinnittää, voit aina pyytää neuvoja. Joskus tarvitaan lisävahvistus aukon yläreunaan, mutta meiltä löytyy siihen ratkaisu. Meidän pvc-oviverhot on asennettu betoni-, puu- ja metallikehyksillä varustettuihin aukkoihin ja myös sandwich-elementteihin. Jokaiseen ovi- tai ikkuna-aukkoon on tarjolla pvc-lamelliverhon kiinnittämiseen sopivat kiinnitysvälineet.